Proglašeni najbolji Gradskog fudbalskog saveza Gradiška

U okviru godišnje svečanosti Gradskog fudbalskog saveza Gradiška, proglašeni su najbolji u 2019. godini:

Uručena je nagrada Aleksi Raci kao najperspektivnijem mladom igraču, kapitenu pionirske selekcije FK ,,Kozara” Gradiška.
Za najperspektivnije mlade fudbalske sudije proglašeni su Bojan Tomić, Bane Matić, Marinko Đorđić i Aleksandar Ristić.
Najuspješnije fudbalske sudije u 2019. godini su Dragan Kesić i Radislav Kačavenda. Za najuspješnije sportske radnike u 2019.godini proglašeni su Dragoljub Savić, Nedim Hatić i Mladen Čikić.
Đorđi Grujičiću i Branku Tomiću uručene su nagrade za najuspješnije fudbalske trenere. GFS Gradiška je uručio nagradu i Stojanović Aleksandru kao aktivnom fudbaleru sa najdužim stažom igranja. Ovom prilikom uručene su povelje za osnivanje kluba malog fudbala ,,Boračka” i povelje za jubileje fudbalskih klubova FK ,,Lijevče” povodom 90 godina postojanja i FK ,,Polet” povodom 60 godina postojanja.
Najupješniji fudbalski klubovi u 2019.godini su ,,Obradovac” Gradiška i ,,Torpedo” Cerovljani, a posebno priznanje za postignute rezultate u 2019.godini dobili su pioniri ,,Kozare”.
Titulu najuspješnijih fudbalera ponijeli su Vukobratović Dušan iz Fudbalskog kluba ,,Jedinstvo”, kao drugoplasirani, dok je trećeplasirani Dejan Kojić iz Fudbalskog kluba ,,Torpedo”.
Za najuspiješnijeg fudbalera u 2019.godini proglašen je Nemanja Gavrić, igrač Fudbalskog kluba ,,Kozara” Gradiška.